Re: automatisch update spotweb (werkt niet)

Wat was de oplossing? Ik loop tegen exact het zelfde probleem aan namelijk.
De commando's:
php migrate-cache.php
php upgrade-db.php
Geven exact dezelfde fout als de retrieve.php

PHP Fatal error:  Undefined class constant 'MYSQL_ATTR_FOUND_ROWS' in /vol…

Tip van Debby op dinsdag, 03 Apr 2018 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes