Re: Spoweb werkt niet met CP en SR

Hallo,

Ik wil graag nog even terugkomen op de zaken die hierboven aansnijd.

SabNZBD krijgt nu van zowel SR als CP opdrachten, er staan er inmiddels meer dan 40. Maar er lijkt niet te worden gedownload.
 
Hoe zo ik dit kunnen verhelpen?

Hoor graag!

Bpb…

Tip van Debby op zondag, 25 Mar 2018 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes