Re: to/from folder wordt niet geacepteerd

ik heb de volgende groepen:
administrators (lees en schrijf rechten op alle mapen)
http  (lees en schrijf rechten op alle mapen behalven op de map WEB)
sc-download  (lees en schrijf rechten op alle mapen)
sc-media  (lees en schrijf rechten op alle mape…

Tip van Debby op maandag, 19 Mar 2018 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes