Re: automatisch update spotweb (werkt niet)

ik ben ICTer maar ik denk dat als ik een beetje hulp krijg met putty we er wel doorheen komen.(voor het werk heb ik putty niet nodig )
WinSCP heb ik een paar keer gebruikt en dat gaat prima.

kan ik je eventueel ook contacteren en tijdelijk toegang geve…

Tip van Debby op maandag, 19 Mar 2018 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes