Spoweb werkt niet met CP en SR

Hallo,

Ik heb een Synology DS216j, loopt op DSM 6.1.5-15254

Spotweb start bij mij, ik kan erin zoeken, hij lijkt dagelijks te verversen (spots te verversen), ik krijg een xml als ik https://192.168.1.20/spotweb/api?t=c kies.

Toch zegt Couchpotato:
Ver…

Tip van Debby op vrijdag, 02 Mar 2018 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes