Re: Couchpotato kan destination file niet vinden errorr

Ik heb bovenstaande uitgevoerd, maar blijf de melding krijgen, ik heb alle mappen opnieuw aangemaakt en ingesteld. Met Sonarr, Sickrage of Sickbeard gaat alles goed. Ik heb geprobeerd Radarr te installeren, maar die wordt continue stopgezet, dus die ka…

Tip van Debby op maandag, 05 Feb 2018 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes