Re: Couchpotato kan destination file niet vinden errorr

Sorry Hans maar ikzelf gebruik downloadstation niet dus kan daar ook niet echt iets over zeggen. Hoogstwaarschijnlijk heeft het iets met paden of mappen te maken.

Even vriend google geraadpleegd en die kwam met de onderstaande link:
https://www.reddit….

Tip van Debby op dinsdag, 30 Jan 2018 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes