nieuw op dit forum

Hoi ik ben Jeroen

ik heb in het verleden jullie website al gebruikt om het een en ander werkend te krijgen op mijn Synology 1511+.

Ik heb deze nu vervangen door een Synology 2415+ en ga deze helemaal opnieuw inrichten.

Vandaar deze aanmelding om zoveel…

Tip van Debby op maandag, 29 Jan 2018 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes