Winscp wil geen connectie maken

Hallo,

Ik ben druk bezig met het uitvoeren van de handleiding om mijn NAS nzb-tje te kunnen laten verwerken. Hiervoor moet ik de start-stop scripts bijwerken omdat anders NZBGET niet gaan werken. Echter krijg ik, op het moment dat ik via WINSCP naar mi…

Tip van Debby op vrijdag, 12 Jan 2018 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes