Re: NZBGET geïnstalleerd wil niet starten

Als je ook https://www.snelrennen.nl/synology/ dit had doorgenomen en daar ben ik wel van uit gegaan zou ik het volgende doen:

Dan zou ik de NZBget die er nu staat verwijderen. Nas opnieuw opstarten, opnieuw installeren, start-stop script aanpassen en …

Tip van Debby op vrijdag, 12 Jan 2018 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes