DVD Flick

Ik gebruik "Dvd Flick" maar pas. Het lukt me goed, maar heb 1 probleempje. De oorspronkelijke video is met de Nederlandse taal ingebakken. Als ik die video heb geconverteerd en ik laat hem afspelen, dan heb ik die ondertitel niet. Kan iemand mij raad g…

Tip van Debby op donderdag, 11 Jan 2018 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes