De zin en onzin van reclame en dergelijke

Vandaag hebben we de nieuwe lay-out voor de website online gezet. Het forum en de sectie "Payservers" moeten nog gedaan worden, deze moeten tegelijkertijd een update krijgen maar dat is voor later.

De nieuwe lay-out is volledig responsive, wat zoveel b…

Tip van Debby op zondag, 07 Jan 2018 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes