NZBget niet te vinden in Gemeenschap

Hoi Forum leden,

Ik heb onlangs een DS418Play aangeschaft en ben door de handleiding aan het gaan om mijn NAS te configureren maar loop nu tegen het probleem om NZBget te installeren via het packagecenter.

https://www.snelrennen.nl/synology/nzbget/#.Wi…

Tip van Debby op zaterdag, 02 Dec 2017 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes