Re: Kan geen Search Provider toevoegen

Ik moest gewoon 3 minuten geduldig wachten. SickRage heeft The Walking Dead gevonden via NZB Planet. SickRage blijft alles in /volume1/Downloads/Compleet/Sickbeard opslaan. Ik heb de locatie aangepast in:
-NZBGet bij settings – paths – Dest Dir heb ik …

Tip van Debby op dinsdag, 21 Nov 2017 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes