Re: Kan geen Search Provider toevoegen

Aha, het klopt inderdaad. In NZBGet stond de download locatie verkeerd in gesteld. Dit heb ik aangepast.

Nu wil ik het opnieuw testen met bijvoorbeeld de serie The Walking Dead. De log van SickRage geeft aan dat deze serie niet gevonden kan worden. Ik…

Tip van Debby op dinsdag, 21 Nov 2017 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes