Fout bij opstarten Spotweb

Ik krijg een php-code te zien bij het opstarten van Spotweb. De eerste regels zijn

<?php
error_reporting(2147483647);
ini_set('display_errors', 1);

require_once "lib/SpotClassAutoload.php";
SpotClassAutoload::register();

#- main() -#
try {
   SpotTran…

Tip van Debby op donderdag, 19 Oct 2017 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes