Re: Installatie probleem NZBget

Ja dat klopt. Dit hebben we doormiddel van je handleiding ingesteld. Bij de handleiding van NZBGet moesten we Post script uit mijn hoofd leeg laten.

Ja ik heb de start-stop-status aangepast naar root. Anders kreeg ik idd die foutmelding zoals in de ha…

Tip van Debby op dinsdag, 17 Oct 2017 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes