Re: Installatie probleem NZBget

Zojuist heb ik het met CouchPotato geprobeerd. Hier heb ik hetzelfde probleem mee. De content blijft in /Volume1/nzb/complete/CouchPotato staan. Het word niet verplaatst en hernoemd naar /Volume1/video.

Dat betekend dat er toch iets niet goed is ingest…

Tip van Debby op maandag, 09 Oct 2017 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes