Re: Installatie probleem NZBget

Python is wel degelijk geïnstalleerd. Daarom vind ik de melding ook vreemd.

Ik heb het verkeerd begrepen. Het tablad NZBTOHEADPHONES zorgt voor het post processing naar HeadPhones. Ik ga mijn NAS nog een keer opnieuw starten en van het weekeind ga ik…

Tip van Debby op vrijdag, 06 Oct 2017 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes