hulp nodig met films/series downloaden via spotnet NZB?

Wie wil met dmv bellen of skype helpen? Ik deed eerst alles netjes downloaden via spotnet maar bijna alle downloads zijn fout of er komt melding dat ik met NZB moet downloaden. Dit lukt mij allemaal niet meer..

Tip van Debby op dinsdag, 25 Jul 2017 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes