Reageer op: Spam op het forum

@whaldo moderators kunnen inderdaad gebruikers blokkeren, maar het lastige is dat er toch telkens nieuwe accounts gemaakt worden waaronder dan weer met dezelfde aanbieding gespamd wordt. Geloof me, iedere spammer die we tot nu toe tegen het lijf hebben gelopen, is inmiddels geblokkeerd. Wat we dus eigenlijk zoeken is een effectief beleid om het spammen te voorkomen.

  • Deze reactie is gewijzigd 14 minuten geleden door Profielfoto van Shettick Shettick.
Tip van Debby op dinsdag, 16 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes