Reageer op: Charmander88

Ik ben zelf uit 1975.
40 jaar dus en pokemen go is mijn nieuwe hobby geworden.
Vindt het geweldig om te doen.
Ga dagelijks meerdere uren fietsen om de pokedex aan te vullen.
Mijn top 3 is nu :
Vapereon 2126 cp
Gyarados 2001 cp
Vapereon 1984 cp
Ben sinds vandaag level 25.

Speel het spel eerlijk dan houden we het leuk voor iedereen.

Gr.
Powermaster666

Tip van Debby op dinsdag, 16 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes