Reageer op: Charmander88

Ik ben ook in level 25 aangekomen inmiddels. En ik heb nu 106 verschillende pokemen in mijn pokedex.

Mijn top 3 verbleekt een beetje vergeleken bij die van jullie allemaal, maar bestaat uit:
1 Gyarados 1991 cp
2 Slowbro 1792 cp
3 Golduck 1775 cp

Tip van Debby op dinsdag, 16 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes