Reageer op: Voorstel meeting kijkduin

Ik doe mee
Lijkt me leuk.

Als we nou hier echt werk van maken ipv alleen erover op de forum praten

Ik zal straks een topic aanmaken waarop iedereen die mee wilt doen met een reactie kunt reageren
En zo zullen we serieus eruitkomen:)
Dus mensen die op deze topic gereageerd hebben verwijs ik vriendelijk naar de aanmelding topic die ik straks zal plaatsen

Tip van Debby op maandag, 15 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes