Reageer op: Pokemon XY/ORAS

Ik heb het ontzettend veel gespeeld en speel nog met enige regelmatig. Vooral competitief spelen blijkt leuk. Heb veel VGC en Smogon tiers gespeeld en blijf het een beetje bij houden. Ook de online competities elke maand zijn leuk al is het soms lastig om echt de tijd te hebben het hele weekend. In het begin wel aardig wat met VGC 16 gedaan maar daar was ik toch al vrij snel op uitgekeken. VGC 15 was toch een leuker format, waarin je tenminste op de ladder nog wel wat leuke teams kon gebruiken…
Ik heb honderden Pokemon gebreed met de goede IVs en ook meerdere Shinies via de Masuda methode. Uiteindelijk is 6th Gen. denk ik zelfs de generatie die ik het meest gespeeld heb. Ik hoop echt dat Sun en Moon minstens net zo leuk word als XY destijds waren…

Tip van Debby op maandag, 15 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes