Reageer op: Magikarp -> Gyarados

Ja dat kan
En vervolgens kom je 2 dagen later een magicarp van 190 tegen die een gyarados van 2000+ wordt

Dan ga je begrijpen dat je al je stardust en candy aan een powerup van een 1800cp gyarados hebt verpest.

Dit is mij vaak genoeg overgekomen:p

Anyways alles boven de 1800cp is geen probleem om te poweruppen. Het is oke

Tip van Debby op maandag, 15 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes