Pokemon XY/ORAS

Hey, zijn er ook mensen die de gen 6 games spelen?

Ik heb zelf heel veel X gespeeld. Eindelijk echt begonnen met breeden en battlen (zo makkelijk met het nieuwe online systeem). Ik kreeg wel vaak hoofdpijn van het spelen, omdat je best veel moet denken over de iv’s, ev’s en de gevechten. Uiteindelijk heb ik nog wel wat Pokemon getrade naar AS en paar battles gedaan, maar tijdens het breeden van een Treecko begon ik het al snel zat te worden. Daarnaast heb ik ook honderden Absol gebreed met de Masuda method maar nog nooit een shiny uit een ei gehad (wel een max iv Jolly Protean Froakie gehad die ik tradde voor een 5iv shiny eevee! <3).

Soms speel ik het nog wel voor een paar battles. Blijft leuk af en toe.

Tip van Debby op maandag, 15 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes