hoi

Vandaag toevallig deze site ontdekt. Ben een moeder van 37 jaren jong en ben helemaal gek op Pokemon Go dankzij mijn zoon van 13. Al op diverse plaatsen gezocht naar die geinige beestjes. Het blijft bij ons thuis een strijd wie er meer pokemen heeft. Helaas wint mijn zoon dat nog steeds, terwijl ik het weer win op level niveau. Sinds de invoering van het spel al aardig wat extra kilometers gemaakt, dus dat doel is inmiddels al bereikt

Tip van Debby op maandag, 15 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes