Aanmelden meeting kijkduin hier!!!

Beste leden,

Naar aanleiding van de voorstel van lid: Sten
Plaat ik dit topic waarmee het makkelijker wordt om een meeting op te richten.

Ik stel voor om een meeting doen deze week.

Meld je aan volgens deze volgorde:

1. Je trainer Naam:….
2. Je level: (optioneel)
3. Je team: (optioneel)
4. Je leeftijd:….
5. Welke dag je voorstel is:….
6. Auto/openbaar vervoer:….
7. Je telefoon nummer: (DIT VERSTUUR JE PRIVE BERICHT NAAR MIJ ZODAT IK EEN GROEPSAPP KAN MAKEN VOOR DE MEETING LEDEN)

Ik kom zelf uit delft dus ik kan zo in kijkduin zijn.

Ook ben ik 24 jaar oud en met alle respect
Voor onze jonge leden wil ik hierbij voorstellen dat graag leden van boven de 16+ kunnen reageren zodat we niet te veel leeftijdsverschil zullen hebben in de groep.

Mijn aanmelding:

Siropyninja
Level 30
Team instinct(blauw)
24 jaar
Dinsdag/woensdag/donderdag
Auto EN openbaarvervoer

Tip van Debby op maandag, 15 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes