Spotweb

ik heb mijn synology nas opnieuw ingesteld.
Nu wil ik er Spotweb op zetten.
De site van Martijn de Vries is niet meer bereikbaar http://packages.mdevries.org/
Hij geeft aan dat je de packages nog wel zelf kan compilen.
Ik weet niet hoe dit werkt.
Kan …

Tip van Debby op zondag, 14 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes