Reageer op: Voorstel meeting kijkduin

Ik dacht nog even kijken hoe duur het is met OV, maar ik zie dat alleen de reistijd al 2,5 tot 3 uur is. Wat met de auto zo ongeveer 1,5 zou moeten zijn.

Ben alleen erg onzeker op de snelweg, dus ga niet graag alleen. Mijn zusje overhalen wordt ook moeilijk deze of volgende week. Maar als er een grote meeting is zou ik er wel graag op een of andere manier bij willen zijn, dus weet niet of er mensen graag samen reizen? Daarnaast heb ik tijd op Ma, Di, Vr en Zondag (+ zaterdag over 3 weken) minus de mogelijke andere forum meeting.

Tip van Debby op zondag, 14 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes