Reageer op: Spel op 2 apparaten

Zou het niet aanbevelen. Vandaag een nieuwe telefoon binnen gehad en na eerst op de ene locatie gespeeld te hebben besloten om mijn nieuwe telefoon te gebruiken is nu mijn account waardeloos voor een paar uur waarschijnlijk. Niks doet het meer, stops werken niet en alle pokemen lopen gelijk weg nadat je een bal heb gegooid.

Tip van Debby op zondag, 14 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes