Reageer op: lucky egg (evolve)

Ok, dan spaar ik nog even door.
Mijn systeem om ze in favorieten te verzamelen lijkt me toch sneller werken.
Dit systeem gebruik ik ook bij het aanvallen van een gym, zet je vantevoren de 6 Pokémons die je wilt gebruiken in de favorieten, worden die 6 automatisch gekozen.
Werkt eigenlijk heel handig.

  • Deze reactie is gewijzigd 18 minuten geleden door Profielfoto van kickynoot kickynoot.
  • Deze reactie is gewijzigd 16 minuten geleden door Profielfoto van kickynoot kickynoot.
Tip van Debby op zondag, 14 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes