Reageer op: Hoi!

Ho, het forum hield er mee op..

Maar ben onder andere opzoek naar nidoran vrouwtje en mannetje en uiteraard nog wat squirtle, charmander en bulbasaur. Dus als iemand mij hier mee kan helpen??

1 laatste vraag: weet iemand hoe je goed aan stardust kan komen?

En oh ja, ik ben team blauw

Tip van Debby op zondag, 14 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes