lucky egg (evolve)

Ik heb nog 1 lucky egg en kan nu al ongeveer 30 evolve’s uitvoeren, lukt dit in een halfuur, hoeveel kan je er maximaal in een halfuur evolven?
Hier is mijn plan, ik kijk vantevoren welke ik wil/kan evolven en maak die mijn favoriet zodat alle díe ik kan evolven in 1 map staan, werkt waarschijnlijk wel een stuk sneller.
Is het eigenlijk slim om lage Pokémons te evolven om xp te scoren?

  • Dit onderwerp is gewijzigd 1 minuut geleden door Profielfoto van kickynoot kickynoot.
Tip van Debby op zondag, 14 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes