Reageer op: De Betuwe en omstreken

Ik doe ook wel mee. Maakt niet veel uit waar we t doen. Als t maar genoeg pokemen heeft haha.

Zou ook leuk zijn als iedereen zijn of haar leeftijd zegt en bij voorkeur waar we kunnen meeten?

Ik ben 25
Een dierentuin of in iedergeval een plek met veel pokestops lijkt me wel cool.
Kunnen we een mega lure aanzetten

Tip van Debby op zaterdag, 13 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes