Reageer op: Account lock voor spoofers

Vrienden van me hebben ook zo’n autoplay account. Elke keer als ze een gym overnemen met dat account zetten ze er een in en zetten er dan nog een bij met hun ‘echte’ account.

Het haalt zeker de unieke gameplay eruit. Maar aan de andere kant wel handig als ze ook bij team geel zitten haha. Wordt ook makkelijker om me muntjes te collecten.

Ik moedig het zeker niet aan, zal het zelf ook niet doen maar zoals het gezegde luidt: elk nadeel heeft ze voordeel.

Tip van Debby op zaterdag, 13 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes