Pokemon GO Ruilen

Hallo allemaal,

Ik heb een platform gerealiseerd waar spelers straks hun Pokemon kunnen aanbieden wanneer de ruilfunctie uitkomt. Ik hoop dat jullie hier iets aan hebben wanneer dit eindelijk mogelijk is!

Pokemon ruilen – Pokemon GO Trading platform

Tip van Debby op zaterdag, 13 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes