Report

Als je spelers tegen komt die het spel niet spelen op de daarvoor bedoelde wijze meldt dit bij Niantic de kans dat ze er zelf wat aan doen is klein…

https://support.pokemongo.nianticlabs.com/hc/en-us/requests/new?ticket_form_id=319948

Samen houden we het spel leuk!

* Just a PokéMaster *
Tip van Debby op vrijdag, 12 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes