Reageer op: Wat is je record lengte en tijd van een poké-jaag wandeling?

Mijn record is denk ik wel de fietstrip die ik en een vriend van me hebben gemaakt (met pokeradar, goeie ouwe tijd RIP pokeradar) door Amsterdam. Dat was wel zeker 6 uur. Een etappe uit de Tour de France was er niks bij.

Tip van Debby op vrijdag, 12 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes