Reageer op: Hey Allemaal

Whaldo wrote:

@jaapieoo k denk dat je nog wel een hogere magicarp kan vangen kwam er laatst een tegen op 202 (op lvl 29) jammer dat ie weg splashte hahaha

Ja een vriendin van me kwam gisteren savonds 236 tegen we waren in scheveningen.
Mja zij is ook level 34.
Uiteindelijk zal je t verschil niet zoveel meer merken na level 30. De cp gaat niet veel verschillen.

Tip van Debby op vrijdag, 12 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes