Reageer op: Het grote Pokemon Go Avontuur Sydney

@sydneynl ja heel moeilijk. Ik heb de grote mazzel gehad dat er 1 uit een ei kwam anders had ik hem nog steeds niet. Je schiet al aardig op! Lekker bezig. ARBOK! die heeft me halve voorraad ballen gekost en alsnog is die weggerend, stom beest.

Tip van Debby op vrijdag, 12 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes