Reageer op: Spam op het forum

Voor de beheerders. Misschien is het handig om contact op te nemen met de host en WordPress zelf.

Ik zelf heb namelijk ook een website via wordpress die ik voor een klant moet onderhouden maar daar zit geen forum op maar krijgen wel steeds vergelijklare SPAM reacties.Het zijn voornamelijk ook Bots die hier voor worden ingezet.

Dit is deels op te lossen met een plugin. Toch komt er zo nu en dan toch wat doorheen. Welke weet ik niet uit me hoofd. Denk wel dat jullie dit op kunnen lossen.

Bedankt voor de goede inlichting i.i.g

Tip van Debby op donderdag, 11 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes