Reageer op: Pikachupaal in Kijkduin!

De mensen op kijkduin moeten niet zeuren wat een mogelijkheid tot geld verdienen… powerbanks opgeladen daar verkopen, playstore tegoed kaarten, pokemen merch (TEAMS). en wat een mogelijkheid om je te profileren als strand zelfs met minder weer!

* Just a PokéMaster *
Tip van Debby op donderdag, 11 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes