Reageer op: Nostalgie

De openingstheme van Pokémon inderdaad. Hoorde die laatst, was alsof ik mentaal in een tijdmachine terug naar de jaren 90 ging, naar een doordeweekse ochtend waar ik voordat ik naar de (basis)school ging nog even een aflevering afkeek haha. Die goeie ouwe tied.

Tip van Debby op donderdag, 11 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes