Reageer op: ik moet dratini nest vinden help

Ik doe altijd een rondje in mijn pauze op werk, en 9 van de 10 keer kom ik bij station bullewijk 1 of 2 dratini tegen. Ik loop altijd meteen weer door, dus weet niet of je hier kan blijven campen voor meer dratini. Hier de locatie:

https://goo.gl/maps/oY3AJS6MNwr

  • Deze reactie is gewijzigd 28 minuten geleden door Profielfoto van luffy luffy.
Tip van Debby op donderdag, 11 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes