Reageer op: Hey Allemaal

Eggberry wrote:

Welkom! Level 29 en als ik je verhaal zo lees, met al die candies dan ben je lekker bezig haha!

Ik kan je een tip geven als je wilt evolueren: zet je Lucky egg aan en voordat ie afloopt sluit het spel af, zet gewoon lekker de tijd terug van je telefoon en start hem weer op 
</p>
<b> Tip van Debby op donderdag, 11 Aug 2016 :</b><br><br>
Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op <u><A href=internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes