Radar

Hey

Ik heb een vraag. Ik zoek een website voor ene soort pokemenradar die wel nog werkt. Soms is het namelijk frustrerend om wel een pokemen nearby te zien, maar niet te vinden haha.

Gister werd mij een site verteld en laten zien door iemand op straat, nu heb ik hem niet precies onthouden en google levert me niets op.
Het was voor in mijn stad groningen. De steekwoorden die in de sitenaam zaten waren maps en groningen.

Iemand een idee,of een ander goedwerkende wevsite hiervoor?

Tip van Debby op donderdag, 11 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes