Team chat/ General Pokemon Chat

Hoi,

Ik heb een idee bedacht.

Zou het niet leuk zijn als iedereen een eigen Team chat zou hebben.
Dus voor team Blauw,Geel,Rood.

een General Pokemon chat zou ook wel leuk zijn.
maar daar is dit forum ook al voor

Ben benieuwd naar jullie idee hier over.

Groetjes,

Tip van Debby op woensdag, 10 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes