Reageer op: Regio Spijkenisse

Vorige week, stond ik nog wel eens in de file op de Hongerlandsedijk :p Buiten Charmander, die op de 2 hoeken, bijna standaard opduikt en een verloren gelopen Squirtle af en toe, vind ik het wel een stuk minder geworden daar. Centrum is goed en Noord is een grote Pokemon-vijver en vergeven van de Pokestops

Tip van Debby op woensdag, 10 Aug 2016 :

Het verdien model waar je het over hebt is nieuw. Je kan meer informatie inwinnen op internetsuccesgids.nl. Ik ben met succes lid geworden. De inschrijving had ik er binnen één week uit. Ik steek nu elke week 3 a 4 uur in mijn Online model en verdien tussen de 40 en 60 euro per dag.

Online heb je toegang tot het membershipsite van het miljonairs model met (video) handleidingen, een interactief leercentrum voor al je vragen en contacten met andere deelnemers. Het is echt het proberen waard! Succes